Katon maalaus
Hollola

KATON MAALAUS
KORKEALLA LAADULLA MEILTÄ

Katon säännöllinen puhtaanapito ja maalipinnan uusiminen on avain pitkäkestoiseen katon hyvinvointiin. Henkilökunnallamme on vuosien kokemusta katon huolloista ja kattomaalauksista erilaisiin kohteisiin. Käytämme aina nykyaikaista kalustoa, parasta mahdollista tekniikka, pohjoisen olosuhteisiin sopivia maaleja ja tuotteita. Mikäli maali hilseilee ja katon maalaus on edessä niin, ota meihin yhteyttä!

KATON MAALAUSTA EI KANNATA SIIRTÄÄ

Tiesitkö,että hilseilevä maali ja pintaruoste, voi ajan mittaan vaurioittaa katon rakennetta ja luoda kosteusvaurioille suotuisat olosuhteet? Mikäli maalipinta on vaurioitunut ja rakenne moitteettomassa kunnossa, kannattaa katon maalaus suorittaa viipymättä. Ajoissa toteutettu katon maalaus, antaa katollesi uuden ilmeen, kestävän suojan ja säästää selvää rahaa.

Asiantuntijamme tarjoaa täyden palvelun kattoremontteja ja katon maaalauksia, Hollolassa sekä naapurikunnissa lähes ympäri vuoden. Henkilökuntamme toteuttaa kaikki katon huoltomaalauksen työvaiheet suurella ammattiylpeydellä ja laadusta tinkimättä. Meiltä saa myös kattavat kattopalvelut ja kattoturvatuotteet valmiiksi asennettuna.

TILAA KARTOITUS JA KATON MAALAUS HETI »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste